Groen en enthousiast

Vandaag is de laatste dag voor het oude Groene Dag team. Na onze ontbindingsvergadering nemen we (Stefaan, Riet, Geertjen, Marie-Paule, Magda en Wilfried) officieel afscheid van een project dat ons allen dierbaar is en is geweest. Maar het stelt ons gerust dat dit unieke werk nu in goede handen is. De eerste vier paar handen heb je al leren kennen; dit zijn er nog vier. Wel lieve jonge mensen, ik hoop dat jullie er iets van maken, dat je er voor 100% voor gaat. Als ik mocht herbeginnen, zou ik het helemaal zo doen, alleen nog met meer vuur en slimmer. De laatste 15 jaar heb ik er het beste van gemaakt, ondanks mijn handicap. Dat was een groot verdriet om de gezondheidsboodschap in mineur maar met een warm hart naar voor te brengen… Mocht het “De Groene Dag” wel gaan ! Heel dankbaar,

Een gedachte over “Groen en enthousiast

  1. Christel Hoflack

    Dag Stefaan,

    Als je vers fruit eet mag je dan ook poeders aantoevoegen zoals Cats-Claw,meidoorn,waterkers,brandnetel &pollen. Of eet je ze liever afzonderlijk ook noten,

    M.v.g. christel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s