Plant aardig

Een nieuwe mega-studie toont aan dat plantaardige voeding net zo effectief is in de behandeling van diabetes… en er is meer !

“Een op planten gebaseerde voeding verbetert de bloedsuikerspiegel, het lichaamsgewicht, de bloeddruk, èn cholesterol tegelijkertijd; iets wat geen enkel medicijn kan doen!”

Dr Susan Levin
directeur voedingseducatie PCRM

Snelle beslissers

Een man vertelde mij over een vriend die gelezen had over Rauw Eten. Nadat hij alles gelezen en bestudeerd had besliste hij om er meteen werk van te maken. Niet alleen hij, maar zijn hele familie zou het doen. Zo reed hij naar de boerenmarkt en vulde zijn auto met alles wat er aan fruit en groenten beschikbaar was. Toen hij thuis de oprit op kwam rijden, liepen zijn kinderen naar hem toe en keken naar al die perziken en meloenen en bananen in de auto en zeiden : “waw – tof – een auto vol dessert !” waarop de man antwoordde : “Ja, kinderen, vanaf nu, alleen nog dessert !”

“In de natuur kent men geen straffen of beloningen. Er zijn alleen de consequenties  van vooraf gestelde daden.” — Robert G. Ingersoll

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s