Activiteiten

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Volg-Groene-Dag.jpg
Je kunt Groene Dag volgen via deze brief, maar erbij zijn op een activiteit voelt nog altijd heel anders… Dit zijn enkele momenten om erbij te zijn :

This image has an empty alt attribute; its file name is propolis.jpg
productdemo Herbômont
zoals beloofd… de workshops ColloÎdaal Zilver waar je van naaldje tot draadje de procedure leert om Colloïdaal Zilver te bereiden volgens eigen behoefte, inclusief het materiaal, een goede uitleg, een digitale syllabus en een werkfiche.
Beperkt aantal deelnemers

en voor de tweede studiedag van 24/11 Een Nieuwe Start / Natuurlijk Genezen zijn nog 10 plaatsen beschikbaar. (Voor de overige Studiedagen: 15/12 en 23/2 zijn nog resp 11 en 12 plaatsen beschikbaar). De Studiedagen gaan over alles wat onze gezondheid op één of andere manier beïnvloedt. Deze tweede studiedag boort zich letterlijk in de vele aspecten van hoe voeding de gezondheid ondersteunt of ondermijnt en de mogelijkheden die voeding biedt om in geval van ziekte de genezing te ondersteunen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is nieuwe-start-2.jpg

Aan onze serie van digitale brochures werd toegevoegd : de vertaling van het werk van Dr. Shelton “Fruit Eten” / 9 euro.

NatuurStemmingen 196 is gedrukt en werd verzonden.

Digitaal Dossier Een Nieuwe Start is nu beschikbaar. Het is opgebouwd uit de 8 mappen per thema, met ruime info en achtergrondinformatie voor ieder onderdeel. Het Dossier kost 30 euro. Na betaling ontvang je een link voor download.
De digitale Dossiers was een project voor het verzamelen van de Groene Dag-info per thema. Het project wordt stopgezet op 31/12/2019. Tot dan kunnen dossiers aangevraagd worden. Daarna verdwijnen deze in mijn persoonlijke informatie.

Een gedachte over “Activiteiten

 1. Hildeken

  Dag stefaan

  Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik met volle energie ben naar huis gegaan Dank hiervoor Ook dank om dit nog te willen presenteren voor ons En dank voor het lekker eten Spijtig dat workshops altijd op donderdag is. Ik moet altijd werken en verlof nemen

  Groetjes en ik kijk al uit naar volgende keer Hilde

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s