Levend Voedsel

Levend voedsel, een revolutionair concept voor gezondheid – Rauwkost – je natuurlijke medicijn.

“De dokter van de toekomst zal geen medicijnen geven, maar zal zijn patiënten aansporen zich te verdiepen op het vlak van het menselijk organisme, in het wezen van de voeding en in de reden, en de preventie van de kwalen.” –                      Thomas A. Edison.

Een revolutie in je keuken :

van dood – waardeloos voedsel naar “levend voedsel”

Er is een tijd geweest dat iedereen een eigen tuin had. Zelfs toen meer mensen de stad opzochten om er te verblijven, hadden velen onder hen een tuin aan de rand van de stad. De zogenaamde “volkstuinen” werden gestimuleerd, en waren in moeilijke jaren van de geschiedenis de toevlucht voor de voedselvoorziening van veel mensen. Tegenwoordig hebben veel minder mensen de mogelijkheid om een tuin te onderhouden, in vergelijking met vroeger. Maar er is nog steeds een ding dat we kunnen doen  om onze groene gevoelens te laten zien en te besparen op onze maaltijden. WIJ KUNNNEN ONZE EIGEN “OVERWINNINGSKEUKEN” BEGINNEN.  

Omdat het een “antipool is tegen industrievoedsel” worden de meeste  maaltijden zelf bereid, en kunnen de meeste van onze overwinningen (van verslavingen en impulsen) zelf opgeeist worden !

Het is mogelijk dat je meteen afvraagt wat je dan moet doen als je uit eten gaat… Kan je dan ook zo veeleisend zijn ?  200 maaltijden per jaar uit eten in Industrie-Voedsel-Land… Daar valt weinig goeds van te verwachten, tenzij je je rijkelijk aan de saladetafel kan bedienen. Maar de andere 895 maaltijden per jaar (ervan uitgaand dat we 3 maaltijden per dag eten) worden eigenhandig in onze eigen keukens  bereid. De beste manier om  te garanderen dat deze 895 maaltijden gezond en ideaal zijn, is door je huis aan controle te onderwerpen. Maak een selectie van wat je niet meer kan gebruiken en verwijder het, en richt je Overwinningskeuken zo in, “in de naam van …een Gezond Leven, Vrijheid, en Geluk”. Het allereerste wat we daarom doen is eens goed door de keuken te vegen, om al de sporen van de industrievoeding te verwijderen, en alle Ideale troeven aan het gezondheids-thuisfront te zetten. 

In de “GezondheidsZoekers-cursus (4 lesbundels bij Groene Dag) lezen we over de :

TIEN REVOLUTIONAIRE STAPPEN OM EEN “OVERWINNINGSKEUKEN TE MAKEN. 

STAP 1 : NEEM IEDER INGEPAKT / PLASTIEK / IN FLESSEN VERWERKT, INGEBLIKT EN INGEVROREN / IN DOZEN VERPAKT INDUSTRIEVOEDSEL WEG UIT IEDERE IJSKAST, DIEPVRIES, VOORRAADKAST…  Dump of deponeer ze vervolgens en zie er op toe dat je keuken nooit meer betreden wordt door dit soort  artikelen !

STAP 2 : VERZAMEL ALLE KOOK / BAK / TOAST / MICROGOLF / BARBEQUE / KOFFIEZETAPPARATUUR EN ANDER DERGELIJK KEUKENMATERIAAL DIE ONTWORPEN ZIJN OM TOXISCH VOEDSEL TE CREËREN BIJ ELKAAR EN GOOI ZE WEG – Stop ze op zijn minst in een doos en breng ze buiten de Levend-Voedsel-Keuken, en kom tot bewustwording dat deze artikelen  een symbool zijn van  zwaarlijvigheid en hartziekte en kanker en al de “Industrievoedingsziekten” . Realiseer dat je geweldig voor de gek gehouden bent door een enorm machtig en complex / economisch / politiek systeem om je verslaafd te houden en wacht er niet mee om deze ziektebevorderende materialen af te schaffen en het voedsel wat daarmee samengaat. 

STAP 3 : Lees de gezondheidsZoekers-gidsen (4 brochures) van kaft tot kaft. Dezezijn digitaal beschikbaar en kosten samen 12 euro en kunnen een heel verschil maken voor u die zoekt naar gezondheidsonafhankelijkheid, gezondheid en energie. (Gedrukte bundels 1 + 4 kunnen gratis aan bestellingen toegevoegd worden). Vraag erom

STAP 4 : Kom naar een Levend-Voedsel-les, naar een voedingspraktijkles, of nog beter, naar de Gezondheidsweek die over enkele weken in Destelbergen worden georganiseerd. 

STAP 5 : Maak een goede afspraak met jezelf. Vernieuw met regelmaat je intentie. Vraag de kracht om vol te houden, de wijsheid geeft om juiste keuzes te maken. 

STAP 6 – 10 : Ontdek iets moois in je leven. Geniet van iedere dag. Nodig je vrienden en familie uit om dezelfde ervaring op te doen… Verleg je grenzen. Ga op ontdekking. Levend Voedsel is een avontuur dat uitdagend en bijzonder is.

De “GezondheidsZoekers-gidsen” (digitaal) zijn vier brochures die een prima hulp zijn bij je voedseltransformatie. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s