Activiteiten

Je kunt Groene Dag volgen via deze brief, maar erbij zijn op een activiteit voelt nog altijd heel anders… Dit zijn enkele momenten om erbij te zijn :
productdemo Herbômont

en voor de eerste studiedag van 29/9 Een Nieuwe Start / Natuurlijk Genezen zijn nog 5 plaatsen beschikbaar. (Voor de overige Studiedagen: 24/11 – 15/12 en 23/2 zijn nog resp 10, 10 en 11 plaatsen beschikbaar). De Studiedagen gaan over alles wat onze gezondheid op één of andere manier beïnvloedt. We beginnen met een schets over ziekte en gezondheid en wat natuurlijk genezen inhoudt, gevolgd door de twee eerste modules Ademhaling en Zonlicht.

Aan onze serie van digitale brochures werd toegevoegd : de vertaling van het werk van Dr. Shelton “Fruit Eten” / 9 euro.

NatuurStemmingen 196 is gedrukt en zal op 25/9 worden verzonden. Heb je een abonnement, dan volgt het automatisch. Wil je het nummer ontvangen zonder abonnement? Stort dan 7.50 euro op rekening van Groene Dag voor 23/9, met vermelding van het adres.

Digitaal Dossier Een Nieuwe Start is nu beschikbaar. Het is opgebouwd uit de 8 mappen per thema, met ruime info en achtergrondinformatie voor ieder onderdeel. Het Dossier kost 30 euro. Na betaling ontvang je een link voor download.
De digitale Dossiers was een project voor het verzamelen van de Groene Dag-info per thema. Het project wordt stopgezet op 31/12/2019. Tot dan kunnen dossiers aangevraagd worden. Daarna verdwijnen deze in mijn persoonlijke informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s