Aankondigingen

Zoals ik enkele weken geleden aankondigde, zou er regelmatig verslag gebracht worden over waar ik mee bezig ben hier in Spanje. Omdat ons leven er een beetje anders uitziet, dan we gepland hadden, ben ik aan het schilderen gegaan en de resultaten mogen er best zijn.
Op de blog www.goednieuws.org werd gisteren een korte stand van zaken gepubliceerd.

De derde Houvast van 2019 is klaar en wordt volgende week gedrukt. Over drie weken volgt de verzending.
De derde NatuurStemmingen van 2019 (Een Nieuwe Start) is ook klaar voor druk en wordt eind september verzonden. Bij elk van de acht onderdelen die deze NatuurStemmingen belicht, hoort een presentatie, maar of die ook zullen worden afgewerkt, hangt af van of de cursus Een Nieuwe Start (Destelbergen september/oktober) doorgaat of niet. Daarom wordt 1 september vooropgesteld als deadline voor inschrijvingen, zodat ik nog drie weken de tijd heb om de boodschap in deze presentaties zo voor te stellen, dat elke voorstelling een aanmoediging en motivatie biedt om je gezondheid de beste kansen te geven. Er zijn nu twee inschrijvingen voor de hele serie. Pas wanneer er tien zijn, gaat de cursus effectief door. Je kunt het gerust het Groene Dag-testament noemen, waarin alles waar we 37 jaar voor geijverd hebben aan bod komt. Veel mensen zitten met vragen waarom het bij hen niet werkt… Veel mensen hinken op twee benen die zo tegengesteld zijn dat het tot ontgoochelende resultaten moet leiden.

Tegelijk ben ik bezig met het laatste dossier dat ik van plan was voor te bereiden: “Een Nieuwe Start”, met acht mappen waar ieder onderwerp voorzien wordt van tal van artikels, ondersteunend materiaal… dat je dagen zal bezighouden. Dat Dossier zal worden vrijgegeven op het moment waarop NatuurStemmingen wordt verzonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s