Activiteiten

Komende activiteiten / mei :

  • op 21 mei is de verzending van Houvast gepland. NatuurStemmingen 194 met de titel Wat schaft de V-pot ? is voorzien voor 3 juni. Als je abonnement voor 2019 is betaald, volgt dit automatisch. De volgende gegroepeerde verzending is pas eind september. Alle laattijdige betalingen zullen pas dan nagezonden worden.  Heb je geen abonnement, maar wil je graag dit nummer afzonderlijk aanschaffen? Dat kan aan 7,50 euro zonder verzendkosten (tot 20 mei) Daarna verzendkosten : 5 euro, ongeacht het gewicht, of via de Herbômont-webshop. 
  • op 23 mei is er de voordracht “GlutenVrij” in Sint-Amandsberg met sessie om 14 uur, en indien teveel inschrijvingen, met herhaling om 16.30 uur / Het is een herhaling van een eerdere voordracht, om ook andere mensen de kans te geven om het thema te begrijpen. Glutenschade gaat veel verder dan zomaar glutonintolerantie in verschillende gradaties met spijsverteringsklachten.
  • ! Noteer dat de Ledendag in mei niet doorgaat. 
  • de vraag kwam of er een Sapweek, Vastenweek, Gezondheidsweek (in Spanje) gepland is. Omdat het moeilijk is om een datum te plannen die voor iedereen past, inclusief gepast vervoer / vliegtuig… laten we de suggesties aan de deelnemers. Van zodra er minstens 5 deelnemers zijn, zijn we bereid om de nodige omkadering te voorzien. Groene Dag zal niet zelf het initiatief nemen om een activiteit in te plannen. Wat wel kan is dat wanneer er enkele mensen een initiatief nemen, we verder ruchtbaarheid geven, om andere mensen de kans te geven om aan te sluiten.
De  nieuwe (digitale) brochure over Ontstekingen en Natuurlijke Pijnbestrijding is klaar. Deze brochure wordt toegevoegd aan het Dossier Ontstekingen en Natuurlijke Pijnbestrijding. Het Dossier kost 30 euro en begint met de voordracht “Nooit Meer” (mp3), met tal van artikels en brochures. Alles wat dit thema op een of andere manier benadert (voeding, levenswijze, hulpmiddelen, kruiden, methodes, supplementen…) wordt erin verwerkt.
Volg je ons graag over de hele lijn ? De revisie van www.goednieuws.org krijgt ondertussen vorm. Goednieuws.org wordt op dezelfde manier in Blog opgebouwd. Elke week wordt een nieuw artikel toegevoegd en net als Groenedag.net, kan je ook hier volgen en blijf je op de hoogte van alles wat mensen in gedachten (en hart) moeten houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s