Mazelen?

De enorme druk van vaccinatie op de mensen, blijft de wereld beroeren. Van waar al die herrie? Is het werkelijk zo erg en in verhouding tot andere risico’s? Terecht vind ik in de mail die Dr Sircus vanmorgen verzond een samenvatting van de actuele feiten. Mazelen zijn nu het medisch gespreksonderwerp. Maar wat weten we erover? 

“Er is meer kans om te sterven aan het BMR-vaccin dan aan de mazelen. Je zou denken dat tienduizenden moeten worden geïnfecteerd en sterven aan mazelen met alle hysterie in het nieuws. Niemand is tot nu toe aan de mazelen gestorven en niemand hoeft het te doen als er goede zorg aan wordt gegeven. De laatste persoon die stierf aan de mazelen in de Verenigde Staten stierf in 2015 en toch worden New Yorkers geconfronteerd met opsluiting in de gevangenis voor het weigeren van het mazelenvaccin.

New York City verklaarde op 9 april een noodsituatie op het gebied van volksgezondheid als reactie op de uitbraak van mazelen in ultraorthodoxe joodse wijken in Brooklyn en bestelde verplichte vaccinaties voor inwoners in vier postcodes. Degenen die weigeren, zullen een boete van duizend dollar moeten betalen. Beter te betalen, dan het vaccin te krijgen, omdat de kans dat je kind sterft groter is van het vaccin dan van de ziekte zelf. Echter, minstens 10 procent van de 695 bevestigde mazelengevallen in de huidige uitbraak trad op bij mensen die één of twee doses van het vaccin ontvingen, volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention. MMR is een gevaarlijk vaccin dat niet goed werkt.

Een zoekactie naar het Vaccin-meldsysteem voor ongewenste bijwerkingen (VAERS) constateerde sinds 1989 415 sterfgevallen door het MMR (of MMRV) -vaccin. Met andere woorden, ongeveer 13 Amerikaanse kinderen sterven jaarlijks aan het mazelenvaccin. En houd er rekening mee dat deskundigen denken dat slechts 1% van de ongewenste vaccinreacties wordt gerapporteerd. En er zijn andere nadelige effecten van het mazelenvaccin. Toevallen (epilepsie) komen vijf keer vaker voor bij vaccinatie tegen mazelen dan door de infectie met mazelen. Koortsstuipen kunnen het risico op epilepsie verhogen. Andere risico’s van het MMR-vaccin zijn coma, verminderd bewustzijn en permanente hersenbeschadiging, evenals autisme.

Meer dan 1.000 studenten en stafleden van twee Los Angeles-universiteiten werden in quarantaine geplaatst op de campus of deze week naar huis gestuurd in een van de meest ingrijpende inspanningen van de volksgezondheidsautoriteiten om de verspreiding van mazelen in de VS te beperken, maar nog steeds geen doden gemeld waardoor we ons afvragen waar het allemaal om draait. De griep zou veel mensen doden, maar we zien geen verplichte vaccinprogramma’s en quarantaines voor influenza-uitbraken.

Een goede referentie om ons te helpen de huidige epidemie van mazelen in de juiste context te plaatsen, is van Dr. David Brownstein, die oproept om Brady Bunch terug te roepen van tv, die allemaal geïnfecteerd raakte. Marcia Brady verklaarde: “Als je ziek moet worden, kan je de mazelen zeker niet verslaan.”

Brownstein schreef: “Ik herinner me niet dat krantenkoppen schetterden over de ernstige ziekte van Bradys. Ik denk niet dat de gezondheidsafdeling onderzocht hoe de Brady’s ziek werden. Verder herinner ik me niet dat het Congres heeft onderzocht waarom alle Bradys ziek werden. Ik heb ook geen enkele herinnering aan wetgevende macht van de staat die ouderlijke rechten probeert te ontnemen, omdat de Bradys mazelen ontwikkelden. Dit is wat ik me herinner over de mazelenshow van Brady: dat was in een ander tijdperk waarin mazelen voor bijna alle kinderen als een normaal onderdeel werd beschouwd. In feite hadden kinderen die van nature mazelen ontwikkelden en herstelden levenslange immuniteit tegen toekomstige mazeleninfecties. Bovendien zouden meisjes die hersteld zijn van de mazelen de immuniteit doorgeven aan hun baby’s, die hun kinderen zouden beschermen op de meest kwetsbare momenten in hun leven. “

Zeer weinig kinderen zijn de afgelopen 60 jaar overleden, maar niet-gevaccineerde personen jonger dan 18 jaar worden nu verbannen uit openbare plaatsen in Rockland County, New York. Mazelen waren niet langer een dodelijke ziekte voordat het vaccin werd geïntroduceerd. Het Center for Disease Control (CDC) creëert de voorwaarden voor hysterie als het gaat om virussen en de vaccins die worden gebruikt om deze te voorkomen. “De krantenkoppen vandaag doen misschien denken dat mazelen net zo dodelijk zijn als Ebola. Dat is absurd”, schrijft Brownstein.

Volgens dr. Nathan Boonstra: “Er waren ongeveer 400-500 sterfgevallen die jaarlijks in de VS werden gemeld gedurende het decennium voorafgaand aan de vaccinatie. Mazelen, zoals waterpokken, was gecontracteerd door bijna elk kind vóór de volwassenheid, waardoor de jaarlijkse incidentie van de ziekte vergelijkbaar was met het geboortecijfer, ongeveer 3-4 miljoen gevallen per jaar. Als we nu 400 sterfgevallen per jaar en 4 miljoen gevallen van mazelen per jaar gebruiken om de wiskunde eenvoudig te maken, dan is dat één dood per tienduizend gevallen van mazelen. Veel minder dan de vaak genoemde één op de duizend doden.

Als we zorgvuldig kijken naar het sterftecijfer van mazelen vóór de komst van het vaccin, moeten we realistisch zijn over de doodsoorzaken. Maakt niet uit welke ziekte, als 3-4 miljoen kinderen ziek worden, zullen een aantal sterven, complicaties hebben door zoveel verschillende factoren dat het moeilijk is de schuld te geven aan de mazelen.

De dood van mazelen was al tijdens de 15 jaar voorafgaand aan de introductie van het vaccin verminderd.

Een uitbraak van mazelen vond plaats op een middelbare school met een gedocumenteerd vaccinatieniveau van 98 procent. Negentien (70 procent) van de gevallen waren studenten met een geschiedenis van vaccinatie tegen mazelen op een leeftijd van 12 maanden of ouder en worden als mislukkingen van het vaccin beschouwd.

Toen de uitbarsting van mazelen in Disneyland in 2015 groeide naar ten minste 70 gevallen, waren medische experts bezorgd over de vijf patiënten die mazelen opliepen ondanks dat ze volledig waren gevaccineerd.

Het hoofd van het National Reference Institute for Measles aan het Robert Koch Instituut (RKI), prof. Dr. Annette Mankertz, heeft toegegeven dat het ‘mazelenvirus’ de natuurlijke componenten van typische cellen bevat (ribosomen, de eiwitfabrieken van de cel). Omdat de vaccinatie tegen de mazelen “volledig mazelenvirus” bevat, bevat dit vaccin de eigen structuren van onze cel. Dit verklaart waarom vaccinatie tegen de mazelen veelvuldiger en ernstiger allergieën en auto-immuunreacties veroorzaakt dan andere vormen van vaccinatie. Het zou ook kunnen verklaren waarom sommige kinderen autisme kregen na te zijn ingeënt met de BMR. Alle claims van het medische establishment dat dit niet waar is, worden verraden door het feit dat de vaccinbank in de VS heeft betaald voor autisme veroorzaakt door vaccingevallen.

Worden mazelen echt veroorzaakt door een virus?

In november 2011 daagde bioloog Stefan Lanka dapper de wetenschappelijke gemeenschap uit om echt empirisch en definitief bewijs aan te bieden dat het mazelenvirus daadwerkelijk bestaat. Hij was er zo zeker van dat het geloof in het bestaan ​​van dit virus – een wijdverspreid en diep ingesleten geloof dat als vanzelfsprekend werd beschouwd – niet gegrond was, dat hij een prijs van 100.000 euro aanbood aan iedereen die een laboratoriumbewijs van identificatie en een meting van de diameter van het virus.

Iemand nam de uitdaging aan en verloor uiteindelijk de zaak. Het was de enige keer in de moderne geschiedenis dat mazelen bijna objectief werden benaderd. De definitieve beslissing was in 2016. Rechters bij het Duitse federale hooggerechtshof bevestigden door middel van zorgvuldig onderzoek van al het beschikbare bewijs dat het mazelenvirus niet bestaat en betuigen degenen die hebben gezegd dat geen enkele studie ooit het bestaan ​​van het virus heeft bewezen. Je zult de CDC niet horen reageren op de bevindingen van de Supreme Courts. De hele medische instelling heeft de uitspraak genegeerd alsof het nooit is gebeurd.

De meeste mensen en artsen geloven natuurlijk dat het een virus is en dat doen ze al zolang iemand leeft, maar alleen geloven en zeggen dat het een virus is, maakt het niet. En alleen omdat ze een vaccin (MMR) voor mazelen hebben, maakt het ook geen virus. Mensen die het vaccin krijgen, kunnen nog steeds ziek worden. Dus wat is het?

Conclusie

De kop luidt: “Ongezonde voeding doodt nu meer mensen dan tabak en hoge bloeddruk, zo blijkt uit een recent onderzoek.” Slecht dieet gaat gepaard met 1 op 5 sterfgevallen wereldwijd, volgens een nieuwe, grote studie. Men vindt de burgemeester van New York niet op straat om mensen te beboeten voor het eten van hotdogs, noch moet hij dat doen aan ouders die hun kinderen niet willen vaccineren. Waarom negeert de CDC dit probleem en is het geobsedeerd door virussen en vaccins?

In werkelijkheid begrijpt de moderne geneeskunde minder van virussen dan ze ons doen geloven. De recente verspreiding van een vreemde vorm van het poliovirus is hiervan een goed voorbeeld. Ze kunnen er gewoon niet omheen, en de mysterieuze verlamming die kinderen treft, blijft onopgelost door het medische establishment.

De aids-epidemie is een ander voorbeeld. Er was meer dan genoeg controverse over retro virussen die nooit werden aangetoond te bestaan. Wat duidelijk is over dit hele probleem, is de oneerlijkheid van de geneeskunde, die duidelijk te zien is in haar weigering om de toxische basis voor ziekte te erkennen, of etiologieën gebaseerd op verlaagd zuurstof en verhoogde verzurings-omstandigheden.

Luc Van Oost meldde gisteren in een rondzendmail :

Op deze website vindt je een mooi overzicht en downloadable powerpoint presentatie van alles wat mis is met de veiligheid van vaccins en hun adjuvanten, mocht je het ooit ergens voor nodig hebben
https://icandecide.org/

ik volg de evolutie en de rechtszaken in Amerika op de voet

Onlangs was er in Rockland County in New York de beslissing van de burgemeester dat Joden, die zich naar hun geloof niet laten vaccineren, niet meer in openbare plaatsen zoals scholen en bibliotheken mochten komen.  Dit heeft nogal wat beroering teweeg gebracht…
Ondertussen drijft een Amerikaans oorlogsschip nog steeds rond in quarantaine in de Perzische Golf na een uitbraak van de bof onder de matrozen, die allen hiertegen gevaccineerd zijn….  Dit komt minder in de aandacht van de grote nieuwszenders…:-)

Kijk ook op het youtube kanaal van Del Bigtree, één van de stichters van Icandecide, die elke week, of soms ook nog eens tussendoor, een uitzending heeft over de leugens, fraude, draaideurpolitiek, corruptie, enz rond vaccins:
https://www.youtube.com/channel/UCq6oOuhSx7ESreh6m9LGy6Q
in de rubriek aldaar “Over” vindt je enige achtergrond over hem

en laten we zeker niet vergeten :
https://www.nvic.org/
Het National Vaccin Information Center, opgericht door dr. Barbara Loe Fisher en Sherri Tenpenny, van wie ik ook al vele video’s bekeken heb met lezingen

Nadat ik een nieuwe rubriek op mijn site heb gecreëerd (Luc Van Oost) “De waarheidsbeweging”, ben ik op het idee gekomen dat er ook een rubriek zou moeten komen “De verzetsbeweging”… De actiegroepen tegen vaccinaties zijn er slechts één van.  Hoopgevend is dat deze groepen zich steeds beter organiseren, en steeds meer mensen bereiken.

The only truth is the official truth“.  Was dat maar waar…

Aanvulling 1/5/2019 / Rob Hundscheidt

ninefornews.nl meldt : Japan neemt het voortouw: geen verplichte vaccinaties en geen BMR-prik = gezondere kinderen. Kijk naar het verschil in sterfte

In Japan wonen de gezondste kinderen ter wereld. Japanse kinderen krijgen ook de minste vaccinaties in de ontwikkelde wereld.

In de Verenigde Staten wordt het agressiefste vaccinatieprogramma in de ontwikkelde wereld gehanteerd. Maakt dit de Amerikaanse kinderen gezonder? Het antwoord is nee. De VS heeft veruit de hoogste kindersterfte in de geïndustrialiseerde wereld. In Amerika sterven meer kinderen in hun eerste levensjaar dan in welk geïndustrialiseerd land dan ook. Meer dan de helft van de kinderen die het weet te overleven, ontwikkelt op latere leeftijd tenminste één chronische ziekte.

Sinds 1994 worden kinderen in Japan op vrijwillige basis gevaccineerd door hun huisarts, die beter bekend is met de toestand van het kind. In dezelfde periode deed Japan de BMR-prik in de ban, na duizenden meldingen van ernstige bijwerkingen.

In eerste instantie werden vaccinaties tegen bof, mazelen en rodehond afzonderlijk aangeboden en inmiddels is er ook een gecombineerd vaccin tegen mazelen en rodehond. De BMR-prik wordt niet gegeven in Japan.

In Japan werd in eerste instantie ook aangeraden het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker te halen, maar daar kwam de overheid in 2013 op terug nadat diverse slachtoffers rechtszaken hadden aangespannen. Japanse onderzoekers hebben sindsdien een relatie ontdekt tussen HPV-vaccinatie en de symptomen van de slachtoffers.

Uit cijfers van de Kaiser Family Foundation blijkt dat de kindersterfte in Japan 2 per 1000 bedraagt. Alleen dwergstaat Monaco doet het nog beter. In de VS is de kindersterfte bijna drie keer zo hoog (5,8 per 1000). Het land doet het nog slechter dan Litouwen, Slowakije en Cuba. Ook in Nederland is de kindersterfte bovengemiddeld hoog (3,6 per 1000).

Een gedachte over “Mazelen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s