Wetten die het leven bepalen

De Wekelijkse Nieuwsbrief van Groene Dag
26 oktober 2016

Heel het universum is gebonden aan wetten – zou ons leven daar een uitzondering op maken ? En toch blijven wij zoeken naar antwoorden die deze wetten omzeilen… Zodat oorzaken geen gevolgen meer zullen hebben? 
25 jaar lang bestudeerde een professor mensen met kanker en kwam tot een pijnlijke conclusie! 
De kankerindustrie probeert te ontkennen dat ze alleen maar een industrie is. Nochtans, weten artsen, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen en andere belanghebbenden, dat elke keer een patiënt instemt met de conventionele behandeling (meestal met het injecteren van chemotherapie, bestralen van het lichaam met ioniserende straling of het amputeren van delen van het lichaam en in sommige gevallen een combinatie van alle drie), dat doe kassa rinkelt. Het is weinig bekend dat het de wetenschap is die, ondanks de medische vorderingen, weet dat chemotherapie gewoon niet werkt in de strijd tegen kanker. 
Dr. Hardin Jones, voormalig hoogleraar medische fysica en fysiologie aan de Universiteit van California, Berkeley, bestudeerde de levensverwachting van kankerpatiënten meer dan 25 jaar, tot hij tot de conclusie kwam dat, ondanks het populaire geloof, chemotherapie niet doet wat het zegt te doen. 
Hij getuigde dat de meeste kankerpatiënten, behandeld met chemotherapie, een vreselijke dood sterven. Dr. Jones waarschuwt dat patiënten behandeld met chemotherapie veel sneller en pijnlijker sterven dan veel andere patiënten die andere behandelingen hebben gehad. Na een groot onderzoek kwam hij tot de conclusie dat chemotherapie het leven verkort en patiënten sneller doodt, en dat bewust geheim gehouden wordt, omdat miljarden in het spel zijn in de netwerken van hun dood.
“Mensen die chemotherapie behandeling weigeren, leven gemiddeld 12 en een half jaar langer dan mensen die chemotherapie krijgen,” zei Dr. Jones in zijn studie, die werd gepubliceerd in het blad van de New York Academy of Sciences. Mensen die chemotherapie aanvaarden, sterven binnen drie jaar na de diagnose, en velen sterven na een paar weken.” 
Patiënten met borstkanker, die conventionele therapie verwerpen, leven vier keer langer dan degenen die het systeem volgen. Dit is iets wat u niet in de massamedia zult horen, integendeel, daar blijft het refrein “dat chemotherapie het beste medicijn is tegen kanker! “
Een andere studie gepubliceerd in de Journal of the American Medical Association in 1979 had reeds gewag gemaakt van “dat veel van de meest voorkomende methoden voor diagnose en behandeling van kanker van de borst, die bijna allemaal vandaag nog gebruikt worden, niets doen om het bestaan van borstkanker te verminderen, of de overlevingskans van patiënten met borstkanker te verhogen. Twee andere studies, een uit Israël gepubliceerd in 1978, en anderzijds uit Groot-Brittannië, die werd gepubliceerd in The Lancet in 1980, kwam met soortgelijke bevindingen. “De algemene overleving van patiënten met primaire borstkanker is niet verbeterd de afgelopen 10 jaar, ondanks het toegenomen gebruik van multi-dosis chemotherapie voor behandeling van metastase,” verklaart de studie in The Lancet, getiteld “Het falen van chemotherapie in de overleving van patiënten met uitgezaaide borstkanker.” “De zorgvuldig verborgen waarheid is dat veel mensen die”stierven aan kanker” eigenlijk zijn gestorven aan behandeling, waarmee chemotherapie of straling wordt bedoeld. Chemotherapie werkt door het doden van gezonde cellen in het lichaam, voordat ze de kanker die zeer langzaam ontwikkelt, vernietigen of stoppen en bedwingen. 
De meeste patiënten die “stierven aan kanker” zijn eigenlijk gestorven van ondervoeding, omdat kankercellen voedingsstoffen uit het bloed nemen en het immuunsysteem vernietigen, zodat het verzwakte lichaam met te veel infectieschade wordt overrompeld, waartegen zich niet langer kan verdedigen.
De moderne geneeskunde heeft tot haar beschikking een wondermiddel, en de waarheid over kanker is vakkundig verborgen. Dit omdat de prijs van één complete behandeling vandaag € 300.000-1.000.000 kost. “De meerderheid van de patiënten met kanker, sterven van chemotherapie. Chemotherapie verwijdert geen borstkanker, darmkanker en longkanker. Dit feit is meer dan tien jaar geleden aangetoond, maar artsen gebruiken nog steeds hardnekkig chemotherapie voor deze tumoren “(Allen Levin, MD UCSF,” de genezing van kanker). 
Een Duitse epidemioloog bij de “Mannheim Tumor kliniek” in Heidelberg, Dr. Ulrich Abel, deed uitgebreid onderzoek en analyse van elke grote studie en klinische toepassing van chemotherapie ooit ondernomen in de wereld. Zijn conclusies moeten worden gelezen door iedereen die chemotherapie behandeling wil. Hij heeft zijn verhaal beschreven in zijn boek “The Doctor in the House” Tim O’Shea (Een dokter in huis)

“Mijn studies hebben ontegensprekelijk aangetoond dat niet behandelde kankerslachtoffers  in de praktijk tot vier maal langer leven dan behandelde” Dr. Hardin B. Jones in MIDNIGHT.

“Voor de gangbare kankers, zie je dat mensen die behandeling weigerden,  gemiddeld nog 12 1/2 jaar leven. Zij die chirurgie en andere behandelingen kregen, leefden gemiddeld nog slechts drie jaar !

“Er is niet de minste twijfel over dat verwijderende chirurgie bij kankerpatiënten meer schade doet dan goed.”

En in verband met bestraling: “Meestal maakt het niet het minste beetje verschil of nu de machine aanstaat of niet.”Ik heb het altijd gezegd dat je heel sterk moet zijn om de traditionele behandelingspraktijken te overleven. Dit wordt nu nog eens bevestigd. Ik publiceer het maar, omdat ik niet anders kan, in de hoop dat het weer een patiënt de wijsheid geeft om een meer natuurlijke keuze te maken. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s