LevensWetenschappen

Nieuwsbrief 12a april 2016

Alle factoren die de kwaliteit en het verloop van het leven beïnvloeden, vallen onder de naam ‘Levenswetenschappen’. Het was TC Fry die met de naam LifeScience uitpakte en die voorwerkte op het ganse oever van Dr. Shelton die de architect van de Natuurlijke Hygiëne wordt genoemd. Wat ze onder deze naamnebben gedefinieerd is een levenswijze en een gezondheidssysteem, dat geen gelijke heeft. De ouse slogan ‘laat het natuurlijke zo natuurlijk mogelijk’ is er op een praktische manier in vertaald en het is de bedoeling dat mensen de taal van het leven leren en leren vertrouwen op de wetten van het leven. Ze moeten begrijpen dat symptomen en symptomencomplexen erop wijzen dat we in overtreding met deze wetten hebben geleefd, en dat door het herstel van de levensvoorwaarden, het lichaam altijd streeft naar zijn genezing en herstel. Daar zijn limieten aan. Het lichaam kan maar gaan binnen het vermogen van zijn krachten en met de instrumenten die het daarvoor ter beschikking heeft.
Denk nooit dat we door stimulatie, onderdrukking, of andere behandelingen, ingrepen of medicijnen ooit een beter resultaat kunnen boeken. We kunnen wel stukken verwijderen die te slecht zijn, we kunnen pijnen en ontstekingen wel onderdrukken… en weten dat we bezig zijn een nieuwe en ernstiger ziekte aan het creëren.  

2 gedachtes over “LevensWetenschappen

 1. marie.blanche.soens@telenet.be

  hallo

  mag ik u en uw echtgenote eerst en vooral een gelukkig 2019 wensen.

  tot op heden vond ik het aantal mailtjes zeker niet ongewenst, in tegendeel, het is een goede hulp om het jaar wat gezonder te starten.

  ik snap echter niet goed hoe je op de blog geraakt, en hoe je eventuele reacties kunt lezen, wat volgens mij de bedoeling is van een blog? meningen uitwisselen ?

  zou het mogelijk zijn om hieromtrent nog eens een berichtje te sturen, in de hoop dat ik niet de enige ben die niet zo handig is met internet

  met vriendelijke groeten en hopelijk tot een volgende activiteit

  marie blanche

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s