Vaccinaties in vraag

Vaccinaties krijgen tegenwind. Maar hoe wordt dat heilige vertrouwen dat vaccinaties ziekte afhouden, gebroken? 
Nieuwsbrief 9/12/2018
gevaarlijke risico’s en gebrek aan indekking
Deze Harvard-afgestudeerde medisch-wetenschapper, die al jaren pleit om UITERST KRITISCH TE ZIJN met vaccins en vaccinaties, blijkt nu volledig gelijk te hebben gehad in een proces tegen de overheid en de vaccinatie-industrie, in verband met de veiligheid en de efficiëntie van vaccins en het risico op onherstelbare nevenwerkingen. Voor het eerst wordt nu geluisterd naar medische en wetenschappelijke argumenten. Een zware klap voor de overheidsinstanties die normaal toezicht moeten houden op de veiligheid van in de handel gebrachte producten, maar die meegeijverd hebben in de jaarlijkse rush om vaccins op de markt te brengen en een idee van hoogdringendheid te cultiveren, die overheden aanzetten om mee in de boot te stappen. 
Hopelijk dringt de invloed van dit proces ook hier door en stappen dokters en beleidsmakers af van de dogmatische systematiek,  het onderdrukken van de angst dat ‘het toch niet waar zal zijn, dat vaccinaties NIET het beschermend manna zijn, dat ze altijd voor ogen hadden’.

Stichting Vaccinvrij schrijft :
HEBBEN WE VACCINS NODIG?
Extreme armoede en slechte gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ongezonde voeding, vervuild drinkwater, slechte hygiëne, kinderarbeid etc. zijn de oorzaak van slechte gezondheid en hoge kindersterfte.
1. WAT HEBBEN KINDEREN NODIG OM GEZOND TE BLIJVEN?
Kinderen – waar ter wereld ze ook wonen – hebben het volgende nodig om gezond te blijven: Schoon drinkwaterVolwaardige voedingFrisse luchtVoldoende rustVoldoende bewegingEen dak boven hun hoofdLiefhebbende Ouders
2. WAT ZIJN ZIEKTE VEROORZAKENDE OMSTANDIGHEDEN?
Overbevolking (sloppenwijken), slechte hygiëne, gebrek aan sanitaire voorzieningen, onveilig drinkwater, onvoldoende voedsel, vervuilde lucht …
3. WAT IS HET EFFECT GEWEEST VAN HET OPLOSSEN VAN ARMOEDE IN WESTERSE LANDEN?
De daling van de ernst en het voorkomen van infectieziektes gaat gelijk op met het oplossen van extreme armoede. In de westerse landen zijn door schoon drinkwater, verbeterde voeding en betere levensomstandigheden ziektes die vele slachtoffers eisten verdwenen zonder dat hier ooit tegen gevaccineerd is (bijvoorbeeld cholera) – andere ziektes zijn sterk afgenomen.Kinderziektes waren al niet gevaarlijk meer vóórdat het vaccinatieprogramma van start ging. Aan bijvoorbeeld de bof, mazelen en rodehond overleden in het jaar vóór de introductie van het vaccin ertegen in Nederland respectievelijk 1, 1, en 0 kinderen.
MEER INFORMATIE OVER DE DALING VAN DE STERFTECIJFERS VÓÓR DE START VAN VACCINATIEPROGRAMMA’S
In de 19e en 20ste eeuw waren ziekte veroorzakende omstandigheden in het westen precies dezelfde als ziekte veroorzakende omstandigheden in de 21ste eeuw – dus nu –  in ontwikkelingslanden.In vele westerse landen zijn vóórdat we begonnen met vaccineren de sterftecijfers gigantisch afgenomen door het oplossen van armoede. Laat uw gezond verstand spreken. Vaccins veranderen niets aan armoede. Vaccins genereren jaarlijks miljarden winst voor farmaceutische bedrijven.
4. WERELDWIJDE STERFTECIJFERS WORDEN IN RIJKE LANDEN GEBRUIKT OM ANGST TE GENEREREN VOOR ZIEKTES EN DE VERPLICHTING VAN VACCINS TE RECHTVAARDIGEN. IS DIT TERECHT?
Het is logisch dat kinderen in arme landen een slechtere gezondheid hebben, en dat de ziekte, – en sterftecijfers daar veel hoger liggen dan in rijke landen. Het is logisch dat in de 19e eeuw kinderen in België en Nederland een slechtere gezondheid hadden, en de kindersterfte hoog was.
In alle stilte werken de gangmakers om verantwoordelijken over de streep te krijgen om meer vaccinaties verplicht te maken ‘in het belang van de economie’. 
Nieuwsbrief 48 / 2017
Een bom van gewicht in Franse media
Op 3 september 2017 verwachtte radio France inter een bijzondere gast voor een rechtstreeks interview. In hun uitzending Le Grand Atelier hadden ze niemand minder dan de actrice Isabelle Adjani, icoon van het witte doek, bekroond met vijf Césars, gedecoreerd tot ridder in het Légion d’honneur en winnares van de Prix de Laïcité. Maar Isabelle kwam uit een heel andere hoek dan verwacht werd en begon over de bezorgdheid die ze draagt over de laatste ontwikkelingen in de maatschappij en de veranderingen die de Franse president er snel wil doordrukken – zonder veel debat. Eén van die veranderingen is dat hij er snel wil doordrukken om 11 vaccins verplicht te maken. En, zegde Isabelle, “sinds ik moeder ben geworden – nu 38 jaar geleden – ben ik beginnen te bestuderen wat vaccinaties zijn, hoe ze werken, en welke veranderingen ze teweegbrengen, en heb het in strijd met mijn geweten gevonden om dit aan mijn kinderen te laten gebeuren. Ze bekende dat ze toen de administratieve documenten had vervalst om haar kinderen hiervan te vrijwaren.” Ze noemde vaccinaties in het algemeen “een misdaad tegen de immuniteit” die ooit zal erkend worden als “een misdaad tegen de mensheid”. Ze gaf aan de luisteraars een knappe uitleg van hoe vaccinaties onze manier van normaal reageren verminken. 
Wellicht zullen de Franse president en zijn minister van Volksgezondheid, wanneer ze het programma beluisterden als goede Fransen, zich verslikt hebben in hun zondagse taart. In ieder geval was er nergens in de media – niet in kranten, magazines, andere uitzendingen – maar enige vermelding of verder zetting van dit gesprek, waar de media anders als de kippen bij zijn, wat een duidelijk bewijs is dat media niet onafhankelijk zijn en niet schrijven wat zij willen. 
Met andere woorden : we lezen allemaal die tijdschriften en bekijken die programma’s in de overtuiging dat dit de weerspiegeling is van wat er leeft, maar dit is niet het geval. In feite geven ze geen verslag, maar zetten ze alles op alles – om binnen de tolerantie van de publieke opinie – om beetje bij beetje een richting uit te zetten en het publiek te leiden naar een bepaalde stijl, een bepaalde overtuiging en bepaalde gewoonten. Als wetenschappers, onderzoekers, dokters… vrijuit konden spreken, zouden we heel andere verhalen horen, dan wat de media ons vandaag brengen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s